Hvilke driftstilstande har HYMER Connect System?

Hvis køretøjet ikke er tilsluttet landstrøm, går SCU i dvaletilstand efter 48 timer for at reducere strømforbruget og spare på batterierne.
Det betyder, at appen ikke kan styre funktioner som f.eks. temperaturen på klimaanlægget eller forespørge/styre de korrekte fyldningsniveauer i køretøjet!

Andre vigtige bemærkninger:

• Hvis SCU'en "vækkes" fra dvaletilstand via displayet, kan det tage op til 2 minutter.
  • Hvis SCU'en allerede er i dvaletilstand, og landstrømmen tilsluttes, kan SCU'en ikke skifte tilbage til aktiv status.

For at ændre driftstilstand, se artiklen Vækning af køretøjet.