Hvordan opretter jeg gæsteadgang til HYMER Connect-appen?

1. Download venligst appen, og læs privatlivspolitikken og slutbrugerlicensaftalen. For at kunne bruge appen skal du acceptere disse.
Du kan læse, downloade eller e-maile dokumenterne ved at klikke på "Privacy Policy" og "End User Licence Agreement". Brug globussymbolet til at vælge sprog.

2. Har du endnu ikke en HYMER-konto?

I login-vinduet skal du klikke på "Registrer" (nedenfor).
Derefter åbnes et vindue, hvor du kan "Registrere".
I det første trin bliver du bedt om at indtaste din e-mailadresse.

Har du allerede en HYMER-konto?

Så kan du logge ind direkte i vinduet "Login" med dine login-oplysninger. Er du også allerede forbundet med dit køretøj som hovedbruger? Fra punkt 10 finder du alle de oplysninger, der er relevante for dig.

3. Indtast venligst dine oplysninger (fornavn, efternavn, fødselsdato osv.), og læs brugsbetingelserne. For at acceptere brugsbetingelserne skal du sætte kryds i feltet "Brugsbetingelser".

5.png 6.png

4. Når du har gennemført registreringen, vil du modtage en e-mail.

Klik venligst på "Bekræft registrering". Tjek også din spam-mappe, hvis det er nødvendigt.

Vigtigt: Denne e-mail skal åbnes på den enhed, som du har installeret HYMER Connect-appen på.

Du bliver nu omdirigeret tilbage til appen og kan indstille din adgangskode her. Du kan nu logge ind på HYMER Connect-appen med din nyoprettede konto.

Du kan også finde disse trin opsummeret igen her i en video: Tilslutning af HYMER Connect-appen

5. Klik på knappen "Forbind til køretøj" for at scanne QR-koden. Du finder QR-koden i dokumenterne til dit køretøj.

6. For at kunne scanne QR-koden skal du autorisere appen til at få adgang til kameraet. Godkend appen, ellers kan din bil ikke forbindes med appen.

7. Klik på knappen "Forbind til køretøj".

8. Klik på knappen "Connect" på touchpanelet - du finder det i din autocamper over karrosseridøren.

9. Du vil nu se køretøjsvisningen på touchpanelet.

10. Skift nu tilbage til appen.
Vælg fanen "Køretøj" (nederst), og klik derefter på tandhjulet (øverst til højre).

11. Vinduet "Mit køretøj" vises, vælg venligst punktet "Gæsteadgang".

12. Klik derefter på "Opsæt gæsteadgang". Her kan du nu vælge mellem kategorierne "Familie", "Venner" og "Andre"

13. Du kan nu indtaste et navn til gæstekontoen. Du har også mulighed for at tilføje en udløbsdato til gæstekontoen. Dette giver dig mulighed for at begrænse brugstiden for gæstekontoen.

14. Til sidst skal den nyoprettede gæsteadgang scannes i appen af gæstebrugeren.

Vigtigt: Gæsteadgangen kan kun scannes af en anden HYMER-konto. Kun køretøjets egen QR-kode kan scannes med de samme adgangsdata som hovedbrugeren. Hvis du gør dette, er du også hovedbruger.