Skip to main content
Updated

HYMER clearliQ matkavesisuodatin

Juomavesi - missä ja milloin tahansa!

Minne seuraava matkasi sitten viekin - HYMER-vedensuodattimen avulla saat hygieenisesti puhdasta juomavettä missä tahansa päin maailmaa - ilman bakteereita tai klooria, mikä antaa sinulle maksimaalisen joustavuuden ja omavaraisuuden vesihuollossasi.

HYMER-vedensuodatin suodattaa luotettavasti 99,99 % bakteereista, kuten Escherichia coli -bakteerista, ja karkeasta liasta tai suspendoituneista hiukkasista vesijohtovedestä ja poistaa samalla epämiellyttävät hajut ja maut.

Sen lisäksi, että säästät aikaa ja rahaa muovipullojen tai kanisterien ostamiselta, teet myös jotain hyvää ympäristölle välttämällä muovijätettä ja säästämällä luonnonvaroja.

Suodattamalla bakteerit ja epäpuhtaudet vedensuodatin takaa parhaan mahdollisen vedenlaadun ajoneuvossasi. Voit siis käyttää vettä henkilökohtaiseen hygieniaan ja tiskaamiseen sekä juomiseen.
Suodatin asennetaan ajoneuvon raikasvesisäiliön taakse, joten puhdasta ja bakteerivapaata vettä on käytettävissäsi, vaikka säiliö olisi saastunut.

Pitkäikäisen suodattimen ansiosta patruuna on vaihdettava vain 5 000 litran tai 6 kuukauden välein, ja se voidaan tehdä ilman työkaluja.

Erityisesti HYMER-liitäntäpisteitä varten kehitetty järjestelmä helpottaa asennusta ja käyttöä entisestään.

Lisätietoja HYMER clearliQ -matkavesisuodattimesta saat osoitteesta www.hymer-original-zubehör.com tai paikalliselta HYMER-jälleenmyyjältäsi.

Was this article helpful?
7 out of 7 found this helpful