Hoe kan ik het voertuig (HYMER Connect System) wekken?

De SCU kan uit de slaapstand worden gewekt door de volgende acties:

• Een via de app aangesloten voertuig komt in het Bluetooth-ontvangstbereik van het aangesloten voertuig
  • Het 7" display wordt ingedrukt
  • De knop "Wake up" (AAN) wordt ingedrukt in het gedeelte "Vehicle" (Voertuig) van de app. In dit geval controleert de cloud de volgende keer dat de SCU ontwaakt (om de 8 uur) of de SCU moet ontwaken. Als de knop in de tussentijd is ingedrukt, wordt de SCU gewekt.

Als uw voertuig een Mercedes-basisvoertuig is, zijn er extra opties om het voertuig te wekken. De volgende extra opties zijn beschikbaar:

• De motor van het voertuig wordt gestart
  • De auto wordt ontgrendeld via de centrale vergrendeling.