Hoe stel ik gasttoegang tot de HYMER Connect app in?

1. Download de app en lees het privacybeleid en de licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Om de app te kunnen gebruiken, moet u hiermee akkoord gaan.
U kunt de documenten lezen, downloaden of e-mailen door te klikken op "Privacy Policy" en "End User Licence Agreement". Gebruik het wereldbolsymbool om de taal te selecteren.

2. Heb je nog geen HYMER account?

Klik dan in het inlogvenster op "Registreren" (hieronder).
Er opent zich dan een venster waarin u zich kunt "Registreren".
In de eerste stap wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren.

Heeft u al een HYMER account?

Dan kunt u zich direct in het venster "Login" met uw inloggegevens aanmelden. Bent u ook al als hoofdgebruiker met uw voertuig verbonden? Dan vindt u vanaf punt 10 alle voor u relevante informatie.

3. Voer uw gegevens in (voornaam, achternaam, geboortedatum, enz.) en lees de gebruiksvoorwaarden. Vink het vakje "Gebruiksvoorwaarden" aan om de gebruiksvoorwaarden te accepteren.

5.png 6.png

4. na het voltooien van de registratie ontvangt u een e-mail.

Klik op "Registratie bevestigen". Controleer indien nodig ook uw spamfolder.

Belangrijk: Deze e-mail moet worden geopend op het toestel waarop u de HYMER Connect app heeft geïnstalleerd.

U wordt nu teruggeleid naar de app en kunt hier uw wachtwoord instellen. U kunt nu inloggen op de HYMER Connect app met uw nieuw aangemaakte account.

U vindt deze stappen hier ook nog een keer samengevat in een video: De HYMER Connect app aansluiten

5. Klik op de knop "Verbinden met voertuig" om de QR-code te scannen. U vindt de QR-code in de documenten van uw voertuig.

6. Om de QR-code te kunnen scannen, moet u de app toegang geven tot de camera. Autoriseer de app, anders kan uw voertuig niet worden verbonden met de app.

7. Klik op de knop "Verbinden met voertuig".

8. Klik op de knop "Verbinden" op het aanraakpaneel - u vindt dit in uw camper boven de opbouwdeur.

9. U ziet nu de voertuigweergave op het aanraakpaneel.

10. Ga nu terug naar de app.
Selecteer het tabblad "Voertuig" (onderaan) en klik vervolgens op het tandwiel (rechtsboven).

11. Het venster "Mijn voertuig" verschijnt, selecteer het item "Toegang voor gasten"..

12. Klik vervolgens op "Gasttoegang instellen". Hier kun je nu kiezen uit de categorieën "Familie", "Vrienden" en "Anderen"

13. Je kunt nu een naam invoeren voor het gastaccount. Je hebt ook de mogelijkheid om een vervaldatum toe te voegen aan het gastaccount. Zo kun je de gebruikstijd van het gastaccount beperken.

14. Tot slot moet de nieuw aangemaakte gasttoegang worden gescand in de app door de gastgebruiker.

Belangrijk: De gasttoegang kan alleen worden gescand door een andere HYMER account. Alleen de eigen QR-code van het voertuig kan worden gescand met dezelfde toegangsgegevens als de hoofdgebruiker. Als je dit doet, ben je ook een hoofdgebruiker.