Hvordan kan jeg vække køretøjet (HYMER Connect System)?

SCU'en kan vækkes fra dvaletilstand ved følgende handlinger:

• Et køretøj, der er tilsluttet via appen, kommer ind i det tilsluttede køretøjs Bluetooth-modtagelsesområde.
  • Der trykkes på 7"-displayet
  • Der trykkes på "Wake up"-knappen (ON-knappen) i området "Vehicle" i appen. I dette tilfælde kontrollerer skyen, om SCU'en skal vågne, næste gang den vågner (hver 8. time). Hvis der er blevet trykket på knappen i mellemtiden, bliver SCU'en vækket.

Hvis din bil er en Mercedes-basebil, er der yderligere muligheder for at vække bilen. Følgende ekstra muligheder er tilgængelige:

• Bilens motor startes
  • Bilen låses op via centrallåsesystemet