Miten määrittelen vieraskäytön HYMER Connect -sovellukseen?

1. Lataa sovellus ja lue tietosuojaseloste ja loppukäyttäjän lisenssisopimus. Jotta voit käyttää sovellusta, hyväksy nämä.
Voit lukea, ladata tai lähettää asiakirjat sähköpostitse klikkaamalla "Tietosuojaseloste" ja "Loppukäyttäjän lisenssisopimus". Valitse kieli maapallosymbolin avulla.

2. Sinulla ei ole vielä HYMER-tiliä?

Klikkaa kirjautumisikkunassa "Rekisteröidy" (alla).
Tämän jälkeen avautuu ikkuna, jossa voit "Rekisteröityä".
Ensimmäisessä vaiheessa sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi.

Onko sinulla jo HYMER-tili?

Voit kirjautua sisään suoraan "Login"-ikkunassa kirjautumistiedoillasi. Oletko myös jo yhteydessä ajoneuvoosi pääkäyttäjänä? Löydät kaikki sinua koskevat tiedot kohdasta 10 alkaen.

3. Syötä tietosi (etunimi, sukunimi, syntymäaika jne.) ja lue käyttöehdot. Hyväksy käyttöehdot rastittamalla "Käyttöehdot"-ruutu.

5.png 6.png

4. kun olet suorittanut rekisteröinnin, saat sähköpostiviestin.

Klikkaa "Vahvista rekisteröinti". Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansiosi.

Tärkeää: Tämä sähköposti on avattava laitteella, johon olet asentanut HYMER Connect -sovelluksen.

Sinut ohjataan nyt takaisin sovellukseen ja voit asettaa salasanasi täällä. Voit nyt kirjautua HYMER Connect -sovellukseen juuri luodulla tililläsi.

Löydät myös nämä vaiheet vielä kerran tiivistettynä täältä videolta: HYMER Connect -sovelluksen yhdistäminen

5. Skannaa QR-koodi napsauttamalla "Connect to vehicle" -painiketta. Löydät QR-koodin ajoneuvosi asiakirjoista.

6. Jotta voit skannata QR-koodin, sinun on valtuutettava sovellus käyttämään kameraa. Anna sovellukselle valtuutus, muuten ajoneuvoasi ei voida yhdistää sovellukseen.

7. Napsauta "Yhdistä ajoneuvoon" -painiketta.

8. napsauta "Connect" -painiketta kosketuspaneelissa - löydät sen matkailuautostasi korin oven yläpuolelta.

9. Näet nyt ajoneuvonäkymän kosketuspaneelissa.

10. Siirry nyt takaisin sovellukseen.
Valitse "Ajoneuvo"-välilehti (alhaalla) ja napsauta sitten hammasratasta (oikealla ylhäällä).

11. "Ajoneuvoni" -ikkuna tulee näkyviin, valitse kohta "Vierailijoiden käyttöoikeudet".

12. Napsauta sitten "Set up guest accesses". Täällä voit nyt valita luokista "Perhe", "Ystävät" ja "Muut". 13. Valitse "Käyttäjänoikeus".

13. Voit nyt syöttää nimen vierastilille. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä vierastilille voimassaolon päättymispäivä. Näin voit rajoittaa vierastilin käyttöaikaa.

14. Lopuksi vieraskäyttäjän on skannattava juuri luotu vieraskäyttöoikeus sovelluksessa.

Tärkeää: Vierasoikeudet voi skannata vain toinen HYMER-tili. Vain ajoneuvon oma QR-koodi voidaan skannata samoilla käyttöoikeustiedoilla kuin pääkäyttäjä. Jos teet näin, olet myös pääkäyttäjä.