Welke bedrijfsmodi heeft het HYMER Connect-systeem?

Als het voertuig niet is aangesloten op de walstroom, gaat de SCU na 48 uur in slaapstand om het stroomverbruik te verminderen en de accu's te sparen.

Dit betekent dat de app geen functies zoals de temperatuur van de airconditioning of de juiste vulniveaus van het voertuig kan opvragen/controleren!

Verdere belangrijke opmerkingen:

• Als de SCU uit de slaapstand wordt "gewekt" via het display, kan dit tot 2 minuten duren.
  • Als de SCU zich al in de slaapmodus bevindt en de walstroom wordt aangesloten, kan de SCU niet terugschakelen naar de actieve status.

Om de bedrijfsmodus te wijzigen, zie het artikel Het voertuig wekken