Vilka driftlägen har HYMER Connect System?

Om fordonet inte är anslutet till landström går SCU efter 48 timmar in i viloläge för att minska strömförbrukningen och spara på batterierna.

Detta innebär att appen inte kan styra funktioner som t.ex. klimatanläggningens temperatur eller fråga efter/styra fordonets korrekta fyllnadsnivå!

Ytterligare viktiga anmärkningar:

• Om SCU "väcks" från viloläget via displayen kan detta ta upp till 2 minuter.
  • Om SCU redan är i viloläge och landanslutningen kopplas in, kan SCU inte återgå till aktiv status.

För att ändra driftläge, se artikeln Väcka fordonet