Hur kan jag väcka fordonet (HYMER Connect System)?

SCU kan väckas från viloläget genom följande åtgärder:

• Ett fordon som är anslutet via appen kommer in i det anslutna fordonets Bluetooth-mottagningsområde
  • Displayen 7" trycks in
  • Knappen "Wake up" (ON-knappen) trycks in i appens område "Vehicle". I detta fall kontrollerar molnet nästa gång SCU vaknar (var 8:e timme) om SCU ska vakna. Om knappen har tryckts in under tiden väcks SCU.

Om ditt fordon är ett Mercedes basfordon finns det ytterligare alternativ för att väcka fordonet. Följande ytterligare alternativ är tillgängliga:

• Fordonets motor startas
  • Fordonet låses upp via centrallåssystemet