Hur ställer jag in gäståtkomst till HYMER Connect-appen?

1. Ladda ner appen och läs igenom integritetspolicyn och licensavtalet för slutanvändare. För att kunna använda appen måste du godkänna dessa.
Du kan läsa, ladda ner eller skicka dokumenten via e-post genom att klicka på "Sekretesspolicy" och "Slutanvändarlicensavtal". Använd jordglobssymbolen för att välja språk.

2. Du har ännu inget HYMER-konto?

I inloggningsfönstret klickar du på "Registrera" (nedan).
Därefter öppnas ett fönster där du kan "Registrera dig".
I det första steget kommer du att bli ombedd att ange din e-postadress.

Har du redan ett HYMER-konto?

Du kan logga in direkt i fönstret "Inloggning" med dina inloggningsuppgifter. Är du också redan ansluten till ditt fordon som huvudanvändare? Från och med punkt 10 hittar du all information som är relevant för dig.

3. Ange dina uppgifter (förnamn, efternamn, födelsedatum etc.) och läs användarvillkoren. För att godkänna användarvillkoren, kryssa i rutan "Användarvillkor".

5.png 6.png

4. När du har slutfört registreringen kommer du att få ett e-postmeddelande.

Klicka på "Bekräfta registrering". Kontrollera även din skräppostmapp om det behövs.

Viktigt: Detta e-postmeddelande måste öppnas på den enhet där du har installerat HYMER Connect-appen.

Du kommer nu tillbaka till appen och kan ställa in ditt lösenord här. Du kan nu logga in i HYMER Connect-appen med ditt nyskapade konto.

Du kan också se en video som sammanfattar dessa steg igen: Ansluta HYMER Connect-appen

5. Klicka på knappen "Anslut till fordon" för att skanna QR-koden. QR-koden hittar du i dokumentationen för ditt fordon.

6. För att kunna skanna QR-koden måste du ge appen åtkomst till kameran. Vänligen auktorisera appen, annars kan ditt fordon inte anslutas till appen.

7. Klicka på knappen "Anslut till fordon"

8. Klicka på knappen "Connect" på pekskärmen - du hittar den i din husbil ovanför bodelsdörren.

9. Du ser nu fordonsvyn på pekskärmen.

10. Växla nu tillbaka till appen.
Välj fliken "Fordon" (längst ner) och klicka sedan på kugghjulet (uppe till höger).

11. Fönstret "Mitt fordon" visas, välj punkten "Gäståtkomst".

12. Klicka sedan på "Konfigurera gäståtkomst". Här kan du nu välja mellan kategorierna "Familj", "Vänner" och "Övriga"

13. Du kan nu ange ett namn för gästkontot. Du har också möjlighet att lägga till ett utgångsdatum för gästkontot. På så sätt kan du begränsa användningstiden för gästkontot.

14. Slutligen måste den nyskapade gästaccessen skannas i appen av gästanvändaren.

Viktigt: Gästaccessen kan endast skannas av ett annat HYMER-konto. Endast fordonets egen QR-kod kan skannas med samma åtkomstdata som huvudanvändaren. Om du gör detta är du också huvudanvändare.