Mitä toimintatiloja HYMER Connect -järjestelmässä on?

Jos ajoneuvoa ei ole kytketty maaverkkoon, SCU siirtyy horrostilaan 48 tunnin kuluttua vähentääkseen virrankulutusta ja säästääkseen akkuja.
Tämä tarkoittaa, että sovellus ei voi ohjata toimintoja, kuten ilmastointijärjestelmän lämpötilaa tai kysyä/ohjata ajoneuvon oikeaa täyttöastetta!

Muita tärkeitä huomautuksia:

• Jos SCU "herätetään" lepotilasta näytön kautta, tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.
  • Jos SCU on jo valmiiksi lepotilassa ja maavirta kytketään, SCU ei voi siirtyä takaisin aktiiviseen tilaan.

os haluat vaihtaa toimintatilaa, katso artikkeli Ajoneuvon herättäminen