Miten voin herättää ajoneuvon (HYMER Connect System)?

SCU voidaan herättää lepotilasta seuraavilla toimilla:

• Sovelluksen kautta yhdistetty ajoneuvo tulee yhdistetyn ajoneuvon Bluetooth-vastaanottoalueelle.
  • 7" näyttöä painetaan
  • Sovelluksen "Ajoneuvo"-alueella painetaan "Herätys"-painiketta (ON-painike). Tässä tapauksessa seuraavan kerran, kun SCU herää (8 tunnin välein), pilvi tarkistaa, pitäisikö SCU:n herätä. Jos painiketta on tällä välin painettu, SCU herää

Jos ajoneuvosi on Mercedes-perusajoneuvo, ajoneuvon herättämiseen on lisävaihtoehtoja. Seuraavat lisävaihtoehdot ovat käytettävissä:

• Ajoneuvon moottori käynnistetään
  • Ajoneuvon lukitus avataan keskuslukitusjärjestelmän kautta.